Levertijden rondom Hemelvaartsdag

Donderdag 25 mei vieren we Hemelvaart. Voor veel mensen een dag om naar een autoshow, meubelboulevard of bloemetjesmarkt te gaan. Op Hemelvaartsdag 25 mei en vrijdag 26 mei zijn ook wij vrij. Hierdoor hebben we helaas geen tijd om je bestelling in orde te maken. Maandag zullen wij er weer voor zorgen dat jij zo snel mogelijk je elektrotechnisch materiaal in huis hebt.

 
Bloemetjesmarkt

 

Bestellen

Ondanks dat wij er donderdag en vrijdag niet zijn, kun je natuurlijk wel op onze webshop je bestelling plaatsen. Kun je geen bloemen of meubels meer zien? Dan mag je natuurlijk altijd nog onze elektrotechnische materialen bewonderen ;-).

 

Levertijden

Door de twee vrije dagen zijn de levertijden wel wat veranderd. Wanneer je producten bestelt die op voorraad zijn, verwerken we je bestelling als volgt. We hopen op je begrip.

 

Bestelmoment

Bezorgdatum

 • Tot 24 mei 17.00 uur
 • 24 mei na 17.00 uur tot ma. 29 mei 17.00 uur
 • Vr. 26 mei van 8.00 uur tot 18.00 uur
 • Di. 30 mei van 8.00 uur tot 18.00 uur
 • Oldtimer festival

   

  Bellen, mailen en chatten

  Op donderdag en vrijdag kunnen we helaas niet meteen reageren op je telefoontjes, mailtjes en chatberichten. Jouw mail proberen we maandag zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je dan zin om met ons te chatten en te bellen? Dan kan dat ook weer!

   

  Fijne Hemelvaartsdag!

  We wensen je alvast een fijne Hemelvaartsdag! Of je nou naar de woonboulevard, de bloemetjesmarkt of iets heel anders gaat: geniet van je vrije dag!

   
  Festival