Levertijden rondom Pinksteren

Het pinksterweekend komt eraan! Dit betekent een lang weekend met een vrije dag op 16 mei. Pinkstermaandag is voor veel mensen een dag om leuke activiteiten te ondernemen. Zo gaat in Friesland de Friese Elfsteden rijwieltocht van start. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hopen we op mooi weer voor de deelnemers! Voor ons geldt ook dat we een vrije dag hebben, dus helaas kunnen wij niet met je bestelling aan de slag. Op dinsdag zullen we weer ons uiterste best voor je doen!
Friese Elfsteden rijwieltocht

 

Bestellen

Dat wij een vrije dag hebben, betekent gelukkig niet dat onze webshop dat ook heeft. Wil je iets tijdens Pinksteren bestellen? Dan mag dat natuurlijk altijd.

 

Levertijden

Door het pinksterweekend vervalt pinkstermaandag als leverdatum. Order besteld voor vrijdag 13 mei 17.00 uur worden vanaf dinsdag weer bezorgd. Orders die besteld zijn vanaf vrijdag 13 mei 17.00 uur t/m dinsdag 17 mei 17.00 worden vanaf woensdag 18 mei weer bezorgd.
Pinksteren

 

Bellen, mailen en chatten

Op pinkstermaandag is het helaas niet mogelijk om met ons te bellen of te chatten. Wel kan je natuurlijk een mailtje achterlaten. Deze proberen we de volgende dag zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Vanaf dinsdag mag je ons weer bestoken met vragen via de chat, mail en telefoon.

 

Fijn Pinksteren!

We gunnen je een leuk, lang weekend en we wensen je een fijn Pinksteren toe!
Pinksterbloem